Bioresonantie apparaat (toestel) toepassingen

GR Hunter is zeer geschikt voor het uitvoeren van snelle analyses in de verschillende (holistische) natuurgeneeskundige disciplines.  Het apparaat brengt degeneratieve processen in kaart en volgt deze.  Het bepaalt de mate van psychische en psycho-vegetatieve belastingen, trauma’s, elektrosmog en geopathie, toxische invloeden, homeopathie, fytotherapie, spagyriek, controle van voeding en voedingssupplementen en het effect van bepaalde stoffen op de opname ervan door het lichaam, zoals effect van vaccinaties. Ook analyseert het apparaat meridianen en maakt iriscopisch onderzoek mogelijk.

Met behulp van dit apparaat kunnen de volgende metingen worden uitgevoerd.

 1. Inzicht geven in functioneren van alle organen en weefsels in het lichaam; zoals hart, bloedvaten, longen, nieren, blaas, maag, lever, darmen, en borst- en baarmoederweefsel, eierstokken (van de vrouw), en prostaat (van de man), hersenen, hypofyse, hormonen (endocriene klieren), rug en wervels, en dit van orgaan naar weefsel en vandaar naar cel- én weer naar DNA niveau en dieper.
 2. Inzicht geven in belastende emoties die het lichaam op dat moment uit balans hebben gebracht.
 3. Inzicht geven in de epigenetische psycho-emotionele “imprints” (overtuigingen) die onder het huidige disbalansproces liggen en algemene imprints die de waarnemingen, gedachten, gevoelens en handelingen van de persoon onbewust sturen. .
 4. Herkennen van vele symptomen en disbalans nog voordat er sprake is van ziekte.
 5. Herkennen van pathologieën (ziektebeelden).
 6. Belasting met elektrosmog (o. a. mobiele telefonie, bronnen in en om voertuigen) en geopathie, zoals die van de aardlijnen, vlgs. Hartman en Curry.
 7. Opsporen van allergieën of voedselintolerantie.
 8. Een analyse maken van de mate van balans in de 7 chakra’s (energiecentra in het lichaam), met de Vector© software.
 9. Ziekteverwekkers als virussen, bacteriën of parasieten herkennen.
 10. Belasting van metalen, medicijnen en  omgevingsvervuilers opsporen.
 11. Gebitsanalyse uitvoeren.
 12. Biochemische status bepalen op basis van o.a. ijzerwaarde, schildklierwaarde en neurotransmitters.
 13. Hormonenstatus bepalen van o.a. de bijnieren, de schildklier en de  geslachtshormonen, o. a. NLS-analyse.
 14. Analyseren of er nadelige gevolgen zijn van vaccinaties (vaccinatieschades) en Morgellons.
 15. Belastingen in het centrale zenuwstelsel detecteren.

Eveneens de volgende therapieën:

 1. Via de functie “metacorrectie” (Metabehandeling) worden via het systeem gezonde frequenties het lichaam ingezonden om belaste gebieden te helpen balanceren. Verderop voorbeelden.
 2. Via de functie “vegetotest”  en “reprinter/inprinter” kan vanuit elke database op maat een informatiepreparaat op bijvoorbeeld water of alcohol worden gemaakt.
 3. Via de ‘spinmatrixtechniek van Prof. dr. Peter Petrovich Gariaev’ kan met de scandata uit de Hunter™ muziek op mp3-formaat worden gemaakt en via een aparte hoofdtelefoon worden meebeluisterd en die het gehele lichaam zullen balanceren. Met gebruik apparatuur van derden!
 4. Therapie met de z. g. “Black Box”- behandeling op afstand (aanvullend therapeutisch materiaal, ten behoeve van telemetrisch onderzoek en behandeling, gebaseerd op dr. Royal Raymond Rife, Spooky© en de “Zapper” van dr. Hulda Regehr Clark). Dit instrument wordt verderop nader behandeld.

Advies en informatie geven:

 • Advies op maat geven voor een homeopathische behandeling.
 • Advies geven over gezonde voeding, volledig op maat op de persoon toegesneden, waarna een voedingstabel kan worden opgesteld..
 • Informatie geven over welke vitaminen en/of mineralen goed voor je zijn of waar tekorten zijn, o. a. met NLS-analyse.
 • Informatie geven over welke E-nummers belastend zijn voor de persoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *